JellyPages.com

kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Iman Dasuki

Lilypie Angel and Memorial tickers

Iman Dani

Lilypie Second Birthday tickers

Follower

Halaman

Khamis, 9 Januari 2014

Syukur atas kurniaan yang terhingga ini...


Semalam adalah hari untuk scan 3D baby dgn Jezzlyn kt Klinik Fauziah Ampang...
Anugerah yang tidak terhingga yang dapat di kata kan...
Syukur atas segala yang di hajati termakbul...

Lepas register kua klinik g makan depan klinik sebab appoiment 7.40 mlm...jadi xsangka r bole awal smpai sbb smlm pon jemm kurang kt kwsan ampang....7.15 mlm dh smpai klinik...dlm 10 min lagi sebelum appoiment masuk klinik nurse tu tanye nama dan cakap jgn kua lagi sebab tadi nama dah di panggil...tggu kejab je dalam kul 8 mlm dh jump Jezzlyn...masuk bilik tu je jezzlyn suruh dduk atas katil sbb dia nak burnkan CD untuk mmy sebelum ni...bile atas katil tu baring baby dduk mengeras je...ble Jezzlyn datang nk scan dia bole bantai tido...Jezzlyn pujuk2 nak tgk muke dia bole tutup muka dgn tangan dia plak...xnak tunjuk malu plak...ikut sape r tu....hihihihi....dapat jgk r tgk muke r gelagat dia bile kene kacau time tido...mengeliat r...gosok muke r...kaki naik ke muka pon ada...ble tangan dh xtutup muke dia bole paling tempat lain pulak muke dia...dengar suara Babah oujuk suruh alihkan tangan sikit dia bole tutup telinga...comellnye tengok xsabar nak tggu dia kua...Babah pon gelak2 tgk anak dia macam tu...mula2 babah xnak buat 4D ni sebab kata dia nk suprise...bile di pujuk baru dia nak...dia r paling happy semalam...


Satu lagi sebab Babah happy sebab geng dia dalam perut ni...dia ada geng nak main game nnt...geng borak dia....memang tu yang selalu dia doa time sembahyang ari2...akhir nya tuhan makbulkan doa Babah jugak...jadi ada r geng abang Anje (Waiz Rifqi)..kakak Lisha dah ada geng dengan Elfyra...(anak2 akk)... Balik dari clinik babah dah xcited cari nama baby...dah dapat dah nama baby...semoga yang nama yang di beri menggambarkan sikap babu nnt...amin....
tapi nnt Ummi inform k..

saya ngantuk

Syok nye dapat tido...baru lepas mkn..mcm Ummi kuat tido

Bising nye..jgn kacau saya tido

time ni malu nak tunjuk muka

cute pose...


Ni r pic yang nmpak bebird saya...(malu r) kene pujuk baru tunjuk

                                            scan 4D video













































16 ulasan :

  1. subhanallah jelas betul baby tu tengah buat apa.kak lea doakan semoga baby dalam kandungan sihat membesar dan lahir sempurna segalanya.sis pun jaga kesihatan ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang jelas bby buat ape..happy je tgk gelagat dia wlpon dlm perot..tq

      Padam
  2. mmm.. amazing exp. kan.. tak pernah pun scan 3D.
    doakan si baby sihat sihat belaka ya. si ibu pun samalah. jgn notty notty k.,

    BalasPadam
  3. salam perkenalan..emm..menunggu kelahiran cahaya mata jugaklah yer..semoga selamat ibu dan anaknya nanti.. ")

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye mama rocky...tgh tggu kelahiran...tq

      Padam
  4. congratulations on the baby!! We can't wait for more updates!

    http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

    BalasPadam
  5. waa.. comelnyaa. semoga dipermudahkan segalanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq...doakn sya dipermudahkn smua nya nnt...

      Padam
  6. ololo comelnyaaaa. terhibur hati sy tgk gelagat ur baby kat lam pewot tuh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. xsabar nk tggu bby kua...tgk 4D pon dh geram je...

      Padam
  7. Tomey tomey!! Moga dipermudahkan semuanya ye sis. Congrats Mommy To be. hehe.. btw dh follow sini. #127. Visit my blog too..
    awansamudera.blogspot.com

    salam kenalan sis.

    BalasPadam
  8. Moga dipermudahkan bersalin nanti..mesti berdebar2 kan...tu la istimewanya jadi seorang ibu...

    BalasPadam
  9. uiikkk... baru ada masa singgah blog ko...waa seronoknye buat 4d..comel je tengok gelagat dia ye..
    how sweet umi & babah pnggil nnt ye..

    BalasPadam