JellyPages.com

kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Iman Dasuki

Lilypie Angel and Memorial tickers

Iman Dani

Lilypie Second Birthday tickers

Follower

Halaman

Rabu, 15 Januari 2014

27 weeks

14 Jan 2014



Semalam cuti semperna sambutan Maulidur Rasul...
Tapi macam-macam terjadi xtau nk mula kan yang mana dlu...takot pon da juga rasa...
Dah lama nak g Taman layang-layang,kepong,smlm g jln2 dgn kakak n cousin...
Best kt sana sbb dpt tgk tasik org main rollerbled , basikal n macam-macam lg r...
mmg best tgk layang-layang macam-macam corak , warna n bentuk....

Bile balik g r makan kt kdai makan yang sll En Suami bli mknan tu...mmg rasa xnk mkn tp En Husband suruh mkn jgk sbb tkot bby lapar dia risau bby nk mkn mlm2...nnt susah nk cari kdai mkan...mkan r jgk wlpon mkanan tu xbyk mkn beberapa suap je byk buang je lebih...membazirkan...rasa kecian kt mknan tu tp nk buat mcm mna xbole nk habiskan...tgk nasi mcm tgk ubat je smlm...

Blik umah rasa mcm xsedap badan je baby aktif sgt...mmg sakit r time tu...dh xdpat tahan terus nangis...(jgn bby cengeng mcm Ummi dia dh r nnt)....tp rsa mcm nak muntah berlari r kua bilik....depan pintu je muntah pon kua...rasa mcm jln biasa je tp cepat r sbb muntah dh kua byk dlm hati nk smpai bilik air je...sekali jatuh sbb kene muntah n licin...risau En Suami ku...dia pon lari utk dpt kan saya..tp lantai kn licin sbb ada muntah dia pon jatuh sekali...mmg nangis terus r sbb dlm fikiran cuma fikir baby je bende len xde dh time tu sakit pon xfikir...tgk2 klu2 ada bleeding...Alhamdulillah xde Suami pon suruh bgn g tandas mandi bersihkan diri sbb mmg baju dh penuh muntah....dia ke bilik untuk ambil tuala sbb dia pon kne mandi jgk muntah kne masa dia jatuh td...Husband yg bersihkn muntah tu sebab klu saya yg buat akan bertambah r lg muntah sbb xtahan bau...tp smpai arini dia pesan jln jln byk...ati2...len kali nk muntah xpyah lari g tandas muntah je klu dh kua tu sbb dia bole bersihkan...

Pagi ni trus g jump doc utk scan n check keadaan bby alhamdulillah bby xde ape smua ok...

Ape2 pon pengorbana my husband mmg terbaik xdapat di balas...dia sanggup buat ape saja wlpon bukan time peggy.....




8 ulasan :

  1. berhati-hati selalu.. semoga dipermudahkan oleh Allah semua urusan.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq....
      mmg sll ati2 tp msa tu mgkin cemas sbb dh xpk ape selain smpai ke tandas je...

      Padam
  2. salam kenal dari akak :)
    tahniah shehan..dah 27 weeks ye ? apa2 pon take care ok :) semoga dipermudahkan segala urusan...

    BalasPadam
  3. kak, saya x mengandung. tapi, bc entry ni tetiba saya pegang perut. hehehe. you have a nice husband :)
    semoga kandungan akak sihat2 aje :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq...
      syukur sbb dpt husband mcm ni...

      Padam